Duik 1504: 14 april 2015
Duik 1506: 21 april 2015

In eerste instantie leek het zo te zijn dat ik met de 1* in opleiding zou moeten gaan oefenen maar er is genoeg kader dus krijg ik vrij van Peter 😉 Het is prachtig weer, lekker een cappuccino op het terras. Ik ga met Marco duiken en dat gaat lekker. Afgelopen week had ik weer even een bevlieging om naar de 3D kaart van het duikgebied te kijken en daar zitten nog een paar blinde vlekken in. We gaan de Boulevard of Broken Dreams af en ik film de objecten. Vanaf daar gaan we door naar het onderwaterhuis. We gaan naar binnen en hebben even een korte break. Het water staat intussen wel aardig hoger dan voorheen, maar het voordeel van de 30 cm extra water is dat je er makkelijker in kunt komen. Verder blijft het natuurlijk grappig om te doen. Vanaf het onderwaterhuis navigeer ik naar het einde van de Boulevard Saint-Michel. Eigenlijk hoop ik op snoek maar we zien een dikke karper en paling. Of beter gezegd: ik zie de eerste, Marco de tweede. De duik is erg relaxt en leuk, goed zicht zolang je uit de stofbanen van de cursisten blijft. Lekker duikje!


 

Duik 1504: 14 april 2015
Duik 1506: 21 april 2015