We zijn weg!

Het gaat echt gebeuren! Strandde de vorige poging om met Duik de Noordzee Schoon op expeditie te gaan vanwege het feit dat de cdt. Fourcault een lucratieve opdracht kreeg om bij de berging van de Costa Concordia te assisteren, nu ligt het prachtige expeditieschip al in de haven van Scheveningen te wachten en worden de eerste spullen al aan boord gebracht. Het weer ziet er prima uit, met alleen in het weekend een beetje meer wind. Stress op mijn werk om dingen af te ronden, maar als het eenmaal donderdagavond is, blijft die drukte een week achter op de kade. Geen telefoon, geen email, geen whatsapp: duiken, eten, slapen! Ik ga wel proberen een kort dagboek bij te houden op deze site, maar vawege het ontbreken van connectie met de buitenwereld zal dat niet al te vaak bijgewerkt worden. Tevens gaat de trip een test worden voor mijn bluetooth toetsenbord Android Phone combinatie… Ik ben erg benieuwd of ik er aan kan wennen.

Ergens halverwege schijnen we in de buurt van Texel te komen om stoppen dus wellicht dat ik dan wat kan uploaden, maar dat zal waarschijnlijk een hit and run bezoekje zijn dus prio is bellen van mijn liefie, daarna zullen we verder zien. Nu weer snel verder met mijn werk 🙁

 

It giet oan!
Het gaat echt gebeuren! Strandde de vorige poging om met Duik de Noordzee Schoon op expeditie te gaan vanwege het feit dat de cdt. Fourcault een lucratieve opdracht kreeg om bij de berging van de Costa Concordia te assisteren, nu ligt het prachtige expeditieschip al in de haven van Scheveningen te w
We zijn weg!