Duik 1514: 25 mei, Zeelandbrug
Duik 1516, 30 mei, Maarsseveen

Eerste duik van de doordeweekseduik van Gejo. Lekker druk, man of 10. Ik duik met Esther en we zien al vrij snel bij de bus een dikke snoek hangen, die echter gauw vertrekt. Ik pluis de bus uit maar vind de snoek nergens meer terug. Boven op het dak gekomen zie ik naast mee Cyriel en SuzanT hangen, als ik in mijn ooghoek opeens de snoek langs zie zwemmen. Hij zwemt zowat tegen Suzan aan die niets in de gaten heeft. Pas als zowel Cyriel als ik haar waarschuwen ziet ze de klepper voorbij zwemmen. We gaan verder en gaan via het reddingsbootje naar de veenwal. Daar zitten zoals altijd heel veel kreeftjes, maar we zien ook nog een paar snoeken en twee palingen. Eentje wordt achtervolgt door een snoek maar telkens als ik denk dat hij toe gaat slaan, doet hij niets. Het is een beetje een suf beest. Lekker duikje.


Duik 1514: 25 mei, Zeelandbrug
Duik 1516, 30 mei, Maarsseveen