Duik 234 & 235: zondag 21 maart 2004
Duik 237: 4 april 2003

Tanja zit lekker in Barcelona, ik als onbestorven weduwnaar moet me dus zelf maar bezig zien te houden. Met Remco Huisman afgesproken dat we wat foto’s gaan proberen te maken voor de thema avond Digitale Fotografie die we samen gaan geven. Het is minder koud dan de vorige keer en mijn droge handschoenen maken een wereld van verschil. We gaan rond een uur of half tien te water en zien gelijk bij het begin twee zoetwaterkreeftjes en nog flinke ook. Een van de kreeften vindt mij maar niets en besluit mij weg te gaan jagen. Een beestje van 10 centimeter jaagt op een beestje van 185 centimeter, daar heb ik altijd respect voor. Het zicht is redelijk, zo’n 3 meter en als we wat dieper komen blijft dat zo. Op een opgestapelde betonblokken constructie zitten veel zoetwater mosselen. In de tussentijd worden en tientallen foto’s gemaakt, niet interessant maar met alle te proberen instellingen moet je wel aardig wat proberen. Het is fris maar we houden het toch zo’n 55 minuten uit, wat een wonder mag heten met mijn kouwelijkheid. Al met al een leuke duik.


Duik 234 & 235: zondag 21 maart 2004
Duik 237: 4 april 2003