Shaken not stirred
Verslagen door de berg

Tijd om mijn stukje voor de blog te schrijven. Met de oortjes in en Muse op moet dat lukken. De dag begonnen met een goed ontbijt zonder blauwschimmels op de zoetigheden. Heerlijk geslapen in een cabana voor 6 personen waar de paarden voor het raam staan en de ganzen groene kledders achterlaten op de stoep.
Vandaag 2 korte wandelingen gedaan in het nationale park Torres del Paine die toch op onverklaarbare wijze best wel lang duurden. Eerst Lago Grey waar we al een voorproefje op Antarctica kregen van blauwe ijsschotsen. Daar ook voor het eerst kennis gemaakt met de Patagonische wind die behoorlijk stevig is. Na dit kleine rondje nog niet genoeg uitgewaaid en doorgereden voor een wandeling naar het Cuernos uitkijkpunt. Vreemde landschappen met dode bomen, een azuurblauwe rivier en wolken die van de bergketen afrollen. Aan het einde van de wandeling leken de wolken trouwens meer op ufo’s.De autoritten zijn hier zelf ook al de moeite waard al is het zicht door het stof van de voorganger soms zeer beperkt en ben je aan het stofhappen in de auto. Over Willem zijn slippertje zullen we het hier maar niet hebben. Ik heb inmiddels een rijverbod gekregen van de heren en mag alleen nog maar beestjes spotten vanaf de passagiersstoel…
Nu allemaal voor de open haard aan de koffie of thee. Het diner met uitzicht op de bergen is weer goed bevallen. Morgen nog een dag in dit prachtige natuurpark!


Shaken not stirred
Verslagen door de berg