Duik 239, 240, 241 & 242: zaterdag 10 april 2004
Duik 244: zaterdag 1 mei 2004

Vroeg op want voor dat we verder gaan eerst nog een duik bij de Val. Ik heb koppijn maar niet zo erg dat ik niet kan duiken. Rik Polman gaat met ons mee en dat gaat makkelijk met zoveel zicht. Als het slecht zicht is vindt ik met meer mensen duiken altijd erg vervelend omdat je constant aan het zoeken bent of iedereen er nog is, maar niets van dat alles. De duik is na de niet te overtreffen duiken van gisteren nog steeds memorabel. De stek is erg mooi, met veel begroeiing en leven. We stoppen redelijk snel want de hoofdpijn is behoorlijk aangezet. Als we boven zijn ga ik dus ook lekker in bed liggen, maar de compressor draait op volle toeren, dus verkas ik naar voren om een beetje rust te hebben. De middagduik is op dezelfde stek als gisteren, maar ik moet helaas verstek laten gaan. Tanja gaat met Ton en Remco duiken en heeft een mooie duik met veel naaktslakken, waarbij Ton ook nog eens zijn lood dat hij gisteren verloor terug vindt. Mijn hoofdpijn is intussen tot een aanvaardbaar peil terug gezakt. Rond een uur of vijf zijn we weer terug in de haven en drinken we nog wat op een terrasje in de zon, die intussen lekker is gaan schijnen. Een erg prettig weekend met verschrikkelijk mooie duiken.


 

Duik 239, 240, 241 & 242: zaterdag 10 april 2004
Duik 244: zaterdag 1 mei 2004