Terug...

Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer draagvlak, bekendheid en ondersteuning voor een betere bescherming van de Noordzee te regelen en dat lukt deze keer behoorlijk goed. Ik kom zelfs op TV bij Hart van Nederland en Vroege Vogels en sta samen met Cyriel op de foto in de Spits. ‘t Is echt een wonder dat ik zo gewoon gebleven ben…

 • Artikel op NOS Nieuwsite:Hard koraal gevonden in Noordzee
 • Artikel in Spits:De Noordzee in voor het te laat is
 • Door mij geschreven artikel in de Onderwatersport: Expeditie Noordzee 2014
 • Item in Hart van Nederland:
  En dan dit nog
 • Item in het Jeugdjournaal:
  En dan dit nog
 • Item in het NOS Journaal:
  En dan dit nog
 • Trailer gemaakt door Klaudie:
  En dan dit nog
Terug...