Terug...

Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer draagvlak, bekendheid en ondersteuning voor een betere bescherming van de Noordzee te regelen en dat lukt deze keer behoorlijk goed. Ik kom zelfs op TV bij Hart van Nederland en Vroege Vogels en sta samen met Cyriel op de foto in de Spits. ’t Is echt een wonder dat ik zo gewoon gebleven ben…

 • Artikel op NOS Nieuwsite:Hard koraal gevonden in Noordzee
 • Artikel in Spits:De Noordzee in voor het te laat is
 • Door mij geschreven artikel in de Onderwatersport: Expeditie Noordzee 2014
 • Item in Hart van Nederland:
  Video Thumbnail
  Hart van Nederland
  Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer dr
 • Item in het Jeugdjournaal:
  Video Thumbnail
  Haal wrakken niet weg 20140914
  Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer dr
 • Item in het NOS Journaal:
  Video Thumbnail
  Koraal midden op de Noordzee 20140913
  Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer dr
 • Trailer gemaakt door Klaudie:
  Video Thumbnail
  Duik de Noordzee schoon
  Thuis komen betekent niet dat het voorbij is. Allereerst loop ik nog zeker een dag na te slingeren. Mijn evenwichtsorgaan moet ook even doorkrijgen dat de trip afgelopen is. De rust van het thuiskomen wordt ook verstoord door de storm die de media opleverd 😉 Eén van de doelstellingen is om meer dr
Terug...