The end is near....
Duiken!!!
Wachten op de boot

Vlucht van Sydney naar Cairns was rustig. De kleine geneugten zoals het feit dat de stoel naast ons vrij blijft wegen niet echt op tegen het feit dat elke vlucht we weer een gevecht met Qantas aan moeten gaan over het gewicht van de tassen. We hebben een soort package deal waardoor de limieten van Malaysian gelden en dat is 30 kilo terwijl Qantas maar 23 toestaat. De zonder uitzondering aardige medewerkers geven dat grif toe maar: computer says no… Past niet in het systeem Gelukkig is er altijd wel iemand die slimmer is als het systeem, door onze extra kilo’s bij een andere reiziger toe te voegen of zoals vanmorgen, door gewoon gemeen te spelen. Mooie apparaten die computers, ben blij dat ik er niets mee van doen heb.
Cairns is relaxt, tropisch, veel backpackers.

PB120021De zee ziet er uitnodigend uit maar de aanwezigheid van de stingers, kwallen die dodelijk steken, zorgt voor rust op ‘t strand. Er zijn wel stinger free enclosures maar erg aantrekkelijk is het modderige water ook niet. Mooie oplossing van Cairns is de Lagoon, een gratis zwembad m et uitzicht op zee waar je heerlijk kunt afkoelen. Tegenover de Lagoon is de Nightmarket, een stukje Azië in Australië. Heerlijk eten voor weinig.

Vanaf morgen tot en met maandag gaan we de boot op dus dan hebben jullie eindelijk rust… Maar nu eerst tijd om de tropendorst te lessen met een lekkere XXXX.

wpid-20141112_170024.jpg


The end is near....
Duiken!!!