Duik 133: zondag 1 september 2002
Duik 135 & 136: zondag 29 september 2002

Tanja is vandaag naar een Aerobics Workshop dus moet ik alleen. Op een of andere manier voelt dat altijd wat onprettig. Altijd met dezelfde buddy duiken betekent dat je iemand door en door kent en dat is prettig, maar goed ’t kan niet altijd feest zijn. We gaan vandaag naar Vianen en ik ga met Gemma duiken, ook een hele prettige buddy maar ik weet dat ze altijd graag als eerste in het water ligt dus sta ik in een recordtijd mijn pak aan te trekken. Het lukt wel dus liggen we er als eerste in. De duik zelf is heel magertjes. Het zicht is weer minder als de vorige keer en er is bijna geen levend wezen te zien. We zien wel in klei gevangen boomstammen en de kliffen zijn wel zoals altijd indrukwekkend, maar het is heel rustig. Na afloop gaan we bij van der Valk koffie drinken en wat nakletsen. Ik heb van Joop en Gemma een droogpak gekregen, dus iedereen met een droogpak heeft wel tips. Volgende week vrijdag gaan ik het droogpak in den Hommel proberen. Ben benieuwd.


Duik 133: zondag 1 september 2002
Duik 135 & 136: zondag 29 september 2002